Barrels
Maturing products
Contact
Design my barrel
Analysis
EN
IT
FR
ES
EN
Research
The Library
All authors
n
Marie-Françoise Nonier (1)
Marie-Françoise Nonier (1)
Nathalie Vivas (7)
Nathalie Vivas (7)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
All reviews
n
Analusis (4)
Analusis (4)
Annales des Falsifications (2)
Annuaire Sciences Botanique (1)
Annuaire Sciences Forestières (1)
Bios Boissons (1)
Bulletin de l’Organisation Internationale de… (5)
Bulletin de l’Organisation Internationale de… (5)
Bulletin de la Société linnéenne… (9)
Editions Fêret (4)
Eno-one (1)
Food Microbiology (1)
Food Research International (1)
Il Consenso (1)
Industries alimentaires et agricoles (1)
Journal de Chimie Physique (1)
Journal des sciences et techniques… (20)
Journal des sciences et techniques… (20)
Journal Food Agriculture (2)
Journal International des Sciences de… (4)
Journal International des Sciences de… (4)
Journal of Chromatography (1)
Journal of Wine Research (1)
La Vigne (4)
Lettre d’info sur le prog… (56)
Lettre d’info sur le prog… (56)
Matériaux & Techniques (1)
Progrès Agricole et Viticole (10)
Revue Forestière Française (1)
Revue Française d’œnologie (11)
Rivista di Viticoltura e di… (1)
Sciences des Aliments (3)
Union Girondine des vins de… (1)
Viti (3)
Vitis (1)
VitiViniCultura (1)
Wine Industry Journal (1)
Wine Industry Journal (1)
Wynboer (1)
age of wines
ageing
aging
annual growth
anthocyanins
antioxidants
antiradical activity
aromas
atraric acid
barrels
carbohydrates
colour
composition
copper
cultivars
ellagitannins
enological tannins
extraits
Fagacea
forest management
French Paradox
fungi
grain
grape
grapes
growth
heartwood
HPLC/ESI-MS
identification
lactic acid bacterium
lees
lichens
lignins
malolactic fermentation
maturation
metabolism
method
natural air drying
new barrels
oak
oak wood
off-odors
oxidoreduction
oxydoreduction
oxygene
phenolic compounds
phenolics compounds
porosity
proanthocyanidins
procyanidins
quality
quantification
quantity analysis
Quercus Alba
Quercus garryana
Quercus Petraea
Quercus Robur
Quercus sp
quinone
racking
radical scavenger
red wines
spring wood
summer wood
tannins
temperature
texture
toasting
used barrels
vinification
white wines
wines
wood
yeast
On the composition and quality of Q. Robur L. from different regions in South West Europe (Fagales, Fagacea).
Nicolas Vivas
Sur la composition et la qualité de Q. Robur L. provenant de différentes régions du Sud-Ouest européen (Fagales,…
Nicolas Vivas
Une nouvelle génération de tanins oenologiques : les proanthocyanidines de raisins.
Nicolas Vivas
In situ analysis by Pyrolysis-Mass Spectrometry of the macromolecules in heartwood of Q. Robur L.
Nicolas Vivas
Sur l’analyse in situ, par Pyrolyse-Spectrométrie de Masse des macromolécules du bois de coeur de Q. Robur L.
Nicolas Vivas
Propriétés et intérêts des tanins oenologiques extraits du raisins.
Nicolas Vivas
The antiradical character of wine : the role of the barrel
Nicolas Vivas
Nicolas Vivas
The hygienic properties of wine : the “French Paradox”
Nicolas Vivas
Nicolas Vivas
1
…
6
7
8
9
10
…
23
Cookies enable us to offer you better service and personalized content. By continuing your navigation on Demptos, you accept their use.
Accept
Read more