Barrels
Maturing products
Contact
Design my barrel
Analysis
EN
IT
FR
ES
EN
Research
The Library
All authors
n
Marie-Françoise Nonier (1)
Marie-Françoise Nonier (1)
Nathalie Vivas (7)
Nathalie Vivas (7)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
Nicolas Vivas (143)
All reviews
n
Analusis (4)
Analusis (4)
Annales des Falsifications (2)
Annuaire Sciences Botanique (1)
Annuaire Sciences Forestières (1)
Bios Boissons (1)
Bulletin de l’Organisation Internationale de… (5)
Bulletin de l’Organisation Internationale de… (5)
Bulletin de la Société linnéenne… (9)
Editions Fêret (4)
Eno-one (1)
Food Microbiology (1)
Food Research International (1)
Il Consenso (1)
Industries alimentaires et agricoles (1)
Journal de Chimie Physique (1)
Journal des sciences et techniques… (20)
Journal des sciences et techniques… (20)
Journal Food Agriculture (2)
Journal International des Sciences de… (4)
Journal International des Sciences de… (4)
Journal of Chromatography (1)
Journal of Wine Research (1)
La Vigne (4)
Lettre d’info sur le prog… (56)
Lettre d’info sur le prog… (56)
Matériaux & Techniques (1)
Progrès Agricole et Viticole (10)
Revue Forestière Française (1)
Revue Française d’œnologie (11)
Rivista di Viticoltura e di… (1)
Sciences des Aliments (3)
Union Girondine des vins de… (1)
Viti (3)
Vitis (1)
VitiViniCultura (1)
Wine Industry Journal (1)
Wine Industry Journal (1)
Wynboer (1)
age of wines
ageing
aging
annual growth
anthocyanins
antioxidants
antiradical activity
aromas
atraric acid
barrels
carbohydrates
colour
composition
copper
cultivars
ellagitannins
enological tannins
extraits
Fagacea
forest management
French Paradox
fungi
grain
grape
grapes
growth
heartwood
HPLC/ESI-MS
identification
lactic acid bacterium
lees
lichens
lignins
malolactic fermentation
maturation
metabolism
method
natural air drying
new barrels
oak
oak wood
off-odors
oxidoreduction
oxydoreduction
oxygene
phenolic compounds
phenolics compounds
porosity
proanthocyanidins
procyanidins
quality
quantification
quantity analysis
Quercus Alba
Quercus garryana
Quercus Petraea
Quercus Robur
Quercus sp
quinone
racking
radical scavenger
red wines
spring wood
summer wood
tannins
temperature
texture
toasting
used barrels
vinification
white wines
wines
wood
yeast
Développement de microorganismes dans le bois de coeur de chêne (Q. petraea Liebl.) au cours du séchage naturel à…
Nicolas Vivas
Arômes et précurseurs d’arômes du bois de chêne de tonnellerie.
Nicolas Vivas
Une histoire du genre Vitis (Rhamnales, Vitaceae). II- Des espèces fossiles actuelles.
Nicolas Vivas
Effect of phenolic acids and anthocyanins on growth, viability and malolactic activity of a lactic acid bacterium.
Nicolas Vivas
Influence du SO2 et de l’acide ascorbique sur l’activité antiradicalaire des tanins, mesurée sur l’anion…
Nicolas Vivas
The duration effect of natural seasoning of Quercus petraea Liebl. And Quercus robur L. On the diversity of existing…
Nicolas Vivas
Incidence de la durée du séchage naturel de Quercus petraea Liebl. et Quercus robur L. sur la diversité de la flore…
Nicolas Vivas
Une histoire du genre Vitis (Rhamnales, Vitaceae). I- Etude de Vitis fossiles
Nicolas Vivas
1
…
13
14
15
16
17
…
23
Cookies enable us to offer you better service and personalized content. By continuing your navigation on Demptos, you accept their use.
Accept
Read more